Welcome to the Zeus Community Forums!
Read through the content contained in the links before posting a Help Thread:
Central Information Repository
Help and Support
We are aware of a minor CSS issue in the forums. This was due to site AV having an issue with some files. We are working to fix the identified errors and hope to return the forum to normal operation soon. If you spot any issues in the forum please PM Snowman.

Global Mobilisation DLC gamenight schedule is up for review. See here for details.... Please register your vote and offer your opinion


If you want to paste code please use Pastebin to do it, we are currently having trouble with the spambots.

Store now available! | YouTube channel now up! | Discord server now up!

Problems connecting '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

Any Topics related to the No.2 Server
Post Reply
Zaphod
Posts: 8
Joined: Sat May 13, 2017 11:47 am
Contact:

Problems connecting '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

Post by Zaphod » Sat Dec 14, 2019 8:49 pm

Hi,
I'm having problems connecting to server to 2, I get this error message

Session lost - File '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

The file is there and according arma sync its up to date, I also tried deleting the file and using arma sync to update again, same issue.

The ACRE2 version in teamspeak is 2.7.2.1022


Any suggestions how I can resolve this issue?

thanks

User avatar
Wombat
Posts: 546
Joined: Mon Jan 18, 2016 3:19 am
Contact:

Re: Problems connecting '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

Post by Wombat » Mon Dec 16, 2019 11:08 pm

It may sound stupid, but try using Steam to verify integrity of the game files. Not long ago I had a similar issue where a particular Server#2 mod PBO file kept kicking up an error preventing me from joining the server. I had done what you did and re-downloaded the PBO but the error remained. It's only after I verified the integrity of the game files that the error disappeared and I could join the server again.

Try it and report back if it did or did not fix the issue.

Zaphod
Posts: 8
Joined: Sat May 13, 2017 11:47 am
Contact:

Re: Problems connecting '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

Post by Zaphod » Sat Jan 04, 2020 12:46 pm

Hi,I've updated the server 2 files using Arma synch and ran integrity check in steam, that found no problems. I tried to connect to server 2

"E:\Games\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3battleye.exe" 2 0 1 -nosplash -world=empty -showscripterrors -skipIntro;@ZCBA_A3;@ACRE2;@ZCommon;@ZACE;@ZIslands;@ZAlive;@Zclient;

I got the same error message :(

Session lost - File '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

User avatar
Wombat
Posts: 546
Joined: Mon Jan 18, 2016 3:19 am
Contact:

Re: Problems connecting '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

Post by Wombat » Sat Jan 04, 2020 1:17 pm

Zaphod wrote:
Sat Jan 04, 2020 12:46 pm
"E:\Games\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3battleye.exe" 2 0 1 -nosplash -world=empty -showscripterrors -skipIntro;@ZCBA_A3;@ACRE2;@ZCommon;@ZACE;@ZIslands;@ZAlive;@Zclient;
I believe that param line is the issue. It should be: -mod=GM;@ZCBA_A3;@ACRE2;@ZCommon;@ZACE;@ZIslands;@ZAlive;@Zclient

Server#2 now requires you to either have purchased the Global Mobilisation DLC or to have subscribed to the free Steamworkshop addon "Global Mobilization - Cold War Germany: Compatibility Data for Non-Owners" link here

If you have purchased the GM DLC, you will need to add GM to your startup parameter line along with the usual Server#2 mods e.g. "-mod=gm".

If you don't want to purchase the GM DLC, then you will need to subscribe to the GM data addon mentioned above and then use the Arma 3 Launcher to start the game with the GM data addon selected along with the usual Server#2 mods. Starting the game with the shortcut method is either impossible or too much hassle when it comes to loading Steamworkshop mods.

Zaphod
Posts: 8
Joined: Sat May 13, 2017 11:47 am
Contact:

Re: Problems connecting '@ACRE2\addons\acre_ace_interact.pbo' not found.

Post by Zaphod » Sat Jan 04, 2020 1:27 pm

Thanks that appears to fix the problem :) (I have the Gloabal Mobilisation DLC, I wasn't aware it was needed all the time)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests